За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Разположение

Комплекс „Алпин“ е едно малко, кокетно бижу намерило своето място на едва няколко метра от ски пистите на един от най-популярните зимни курорти в България. Красиво и елегантно съчетание на топлина и уют, на стил и изисканост, той съумява да предложи отлични условия за всеки, който държи да прекара една наистина страхотна почивка далеч от големия град, обграден с любимите си хора.

 

В стаите

Изборът, който предоставя комплексът е от четири стаи, един апартамент и две студия с тераси с чудесна гледка към планината. Комплекса предлага осем вили, разположени във вилното селище.

На територията на хотела

В спа центъра на хотел “Алпин”, Боровец може да се насладите на едно приказно и релаксиращо изживяване за цялото ви тяло. Имате възможност да се използвате чудесното топло джакузи, релаксиращите масажи, парната баня и ароматерапията. Ароматните масла освежават Вашия организъм.
В разкошната лятна градина може да се любувате на тишина и спокойствие сред красотата на водопад и водни каскади. Ландшафтната архитектура и декоративни храсти допълват чудната атмосфера и придават допълнително настроение на почивните ви дни при нас. Майстор готвач приготвя специално пред Вас най-различни специалитети и деликатеси на жар, които са печени на открито барбекю.
Нашият ресторант е на свободна консумация. Имате възможност да се насладите на вкусни специалитети от европейската и българската национална кухня, както и да се забавлявате в ресторанта до полунощ.

Хранене

BB - закуска

Оценки и коментари